Pakowanie próżniowe

Proces otrzymywania próżni - Pierwszym etapem w cyklu pakowania jest usuwanie powietrza z produktu ...

 Więcej... 

Sous-vide -  Próżniowa metoda długiego gotowania potraw w szczelnie zamkniętych workach plastikowych, umieszczonych ... 

Więcej...

Czujnik punktu wrzenia Produkty ciekłe i mokre szybko osiągną punkt wrzenia w fazie próżni. Produkty ciekłe mogą ...

 Więcej... 

Zawansowane sterowanie ACS - Aby zaoszczędzić czas i zmniejszyć zużycie gazu w podwójnych komorach. Zalety...

 Więcej... 

Zgrzewanie dwustronne - podwójne - Opcja z listwami zgrzewającymi z dwu stron worka - przydatne...

 Więcej... 

Program czerwone mięso - Zapobiegnie kapaniu, poprawiając jakość...               ..

 Więcej... 

Delikatne napowietrzanie
(Soft Air-function) Powolne i delikatne wprowadzanie ... 

 Więcej... 

Ławe przekładanie - Easy swingOtwieranie i zamykanie dzięki ergonomicznemu projektowi dwukomorowych maszyn, nie wymaga zauważalnego wysiłku.

 Więcej... 

Łatwe czyszczenie - Maszyny Henkelman wyposażone są w specjalny program czyszczenia pompy...

 Więcej... 

Mechanizmy zgrzewania  Po procesie próżniowym i dodaniu gazu worek jest gotowy do zgrzania....

 Więcej...